illustratie & vormgeving
 
Annelies ten Wolde


Sinds 1997

 

Werkzaam als illustrator en grafisch vormgever.
Tegenwoordig aangevuld met fotografie beeldend vormgever met verschillende materialen en technieken.
Bij mij kunt u terecht voor een eigen logo, huisstijl, (digitale) illustraties. Ik kan u ook helpen aan een originele kaart voor huwelijk, geboorte of jubileum. Digitale nieuwsbrief, posters en flyers.
Ik geef ook teken- en schilderlessen voor jong en oud.
Hierover kunt u meer lezen bij het onderwerp illustrator.

 

illuvorm@live.nl of 06 374 395 45

 

Er wordt hard gewerkt aan een vernieuwde website.

Ondertussen kunt u mij volgen via Facebook of Instagram.

Facebook


 

Kunstroute 2023

De kunstroute van Nissewaard is op 15 & 16 april 2023.
Ook dit jaar doe ik weer mee met een hele nieuwe serie. 
Elke maand een foto met een stukje van mijzelf en
in zwart/wit was de opdracht.

Kunstroutenissewijs.nl


 


Illustrator

Illustraties in alle vormen en maten met allerlei technieken zijn er gemaakt. Toegepast in boeken, kaarten of als schilderij aan de wand. Op papier, textiel, ramen en muren. Digitale tekeningen en afbeeldingen zijn een aanvulling op mijn werkzaamheden.
Grafisch vormgever & webdesign

Alles om ons heen is door iemand vorm gegeven, niets ontstaat zomaar. Er heeft iemand een idee. Dat wordt concreet door de uitwerking en de vormgeving is daar een belangrijk onderdeel van.
Het vormgeven van drukwerk, zoals tijdschriften, boeken, folders en affiches is het werk van een grafisch vormgever. Deze ontwerpt en bepaalt onder andere de huisstijl, de lay-out en de typografie. Gebruik van foto's, illustraties  en kleurgebruik.
Niet alleen de gedrukte media, maar ook het vormgeven van websites is tegenwoordig onderdeel van het werk van deze ontwerper. Website moet immers aansluiten op de huisstijl. Een goede vormgeving zal bijdragen aan het doel van de website en of bezoekers er een bepaalde tijd interesse in houden.
Voor een logo of complete huisstijl, het opmaken van een advertentie of een banner kunt u als bedrijf of vereniging hier terecht. Van rapportomslag tot clubblad, van geboorte- en trouwkaarten tot cd lay-out.
Naast grafisch vormgeving heb ik ook vaardigheid in webdesign opgedaan. In Wordpress kan ik voor u een website maken die u gemakkelijk zelf kunt onderhouden.
Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan via info@illuvorm.nl.