illustratie & vormgeving
 
Annelies ten Wolde

Grafisch vormgever & webdesign

Alles om ons heen is door iemand vorm gegeven, niets ontstaat zomaar. Er heeft iemand een idee. Dat wordt concreet door de uitwerking en de vormgeving is daar een belangrijk onderdeel van.
Het vormgeven van drukwerk, zoals tijdschriften, boeken, folders en affiches is het werk van een grafisch vormgever. Deze ontwerpt en bepaalt onder andere de huisstijl, de lay-out en de typografie. Gebruik van foto's, illustraties  en kleurgebruik.
Niet alleen de gedrukte media, maar ook het vormgeven van websites is tegenwoordig onderdeel van het werk van deze ontwerper. Website moet immers aansluiten op de huisstijl. Een goede vormgeving zal bijdragen aan het doel van de website en of bezoekers er een bepaalde tijd interesse in houden.
Voor een logo of complete huisstijl, het opmaken van een advertentie of een banner kunt u als bedrijf of vereniging hier terecht. Van rapportomslag tot clubblad, van geboorte- en trouwkaarten tot cd lay-out.
Naast grafisch vormgeving heb ik ook vaardigheid in webdesign opgedaan. In Wordpress kan ik voor u een website maken die u gemakkelijk zelf kunt onderhouden.
Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan via info@illuvorm.nl.